Voetbal4u.com

‘Brighton voelt zich bedonderd door entourage van Ajacied’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Mohammed Kudus wil deze zomer graag vertrekken bij Ajax, maar heeft twee weken voor het einde van de transferperiode nog steeds geen nieuwe club. En dat zou voor een groot deel leggen aan zijn entourage.

Het management van Kudus ‘staat niet bekend als een gemakkelijke onderhandelingspartner’, schrijft Voetbal International donderdagochtend. Om die reden kwam een zomertransfer naar Brighton vooralsnog niet rond. De Premier League-club voelde zich ‘bedonderd’, nadat het kamp-Kudus met aanvullende eisen kwam.

Waarschijnlijk heeft Kudus, die ook in verband wordt gebracht met Manchester United, Arsenal, Chelsea en West Ham United, een grotere club voor ogen dan Brighton. Ondanks de afgeketste Premier League-transfer ligt het nog steeds voor de hand dat hij Ajax deze zomer verlaat. Kudus wil hogerop.

Ajax werkt mee aan een transfer als het juiste bedrag op tafel komt. Brighton bood meer dan veertig miljoen euro, maar bereikte dus geen akkoord met Kudus. Hoe meer 31 augustus in zicht komt, hoe meer technisch directeur Sven Mislintat voor de 23-jarige Ghanees zal vragen. Met Jason McAtee (Manchester City) zou hij al een potentiële vervanger op het oog hebben.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *