Voetbal4u.com

‘PSV heeft genoeg spelers die voor problemen kunnen zorgen’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

PSV speelt in de play-offs van de Champions League net als vorig jaar tegen het Schotse Rangers FC. Kris Boyd, oud-voetballer van de Schotse club, denkt dat er een enorme uitdaging ligt voor de Rangers.

“Het is wederom een grote mogelijkheid voor de Rangers om opnieuw de groepsfase van de Champions League te behalen”, vertelt Boyd aan Sky Sports. “Maar PSV zal precies hetzelfde zeggen. PSV wordt een enorme uitdaging. Als je naar PSV kijkt, dan zie je nog altijd veel talentvolle spelers. Ja, ze zijn Cody Gakpo kwijtgeraakt, maar er zijn nog meer dan genoeg spelers die voor problemen kunnen zorgen.”

“Desondanks zal Rangers vertrouwen tanken uit de eerdere ontmoetingen met PSV, ook al vonden deze onder andere managers plaats”, gaat de doelpuntenmaker van weleer verder. “Als Rangers de Champions League kan halen, zal dat een enorme opsteker zijn voor de hele club, maar ook voor het Schotse voetbal in het algeheel.”

“Maar haal je niks geks in het hoofd, want het wordt een enorm lastige wedstrijd. PSV heeft zich versterkt en lijkt sterker te zijn dan vorig jaar. Rangers zal moeten verbeteren ten opzichte van de eerste wedstrijden als ze een resultaat willen behalen. De ploeg is een ‘work in progress’ op dit moment”, aldus de voormalig voetballer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *