Voetbal4u.com

‘Ik ben geschrokken van die Ajax-speler, dat meen ik echt’

Jakov Medic heeft nog geen verpletterende indruk gemaakt bij Ajax. Voormalig assistent-trainer Gerard van der Lem is naar eigen zeggen ‘geschrokken’ van de Kroaat.

“Hij maakte in zijn eerste wedstrijd een schitterende goal”, begint Van der Lem bij NH Radio Sportcafé. Afgelopen donderdag deed hij het tegen Ludogorets een stuk minder. “Maar heb je gezien hoe hij voorbijgelopen werd in de zestien? Hij viel zo om. Het is dat Rensch ervoor dook..”

Ook tegen Excelsior vond hij Medic ‘ongelukkig’ spelen. “Ik ben er echt van geschrokken, dat meen ik echt. Ik dacht dat het een goede en sterke verdediger is, die ook wendbaar is. Maar hij is helemaal niet wendbaar”, besluit Van der Lem over de Kroaat, waar Ajax circa drie miljoen euro voor betaald heeft aan Sankt Pauli.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *