Voetbal4u.com

‘PSV wil uitpakken met komst van Hirving Lozano’

Hirving Lozano is in beeld bij PSV als mogelijke versterking. Een vertrek lonkt namelijk voor vleugelaanvaller Johan Bakayoko.

“Als Lozano haalbaar is, en dat is minder uitgesloten dan op voorhand verwacht, zijn alle twijfels over de kwaliteit van de eventuele aanwinst in ieder geval weggenomen”, schrijft PSV-watcher Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad. “Lozano heeft zich tussen 2017 en 2019 namelijk al bewezen in Eindhoven.”

“PSV legt de komende dagen onder Stewart de laatste stukken van een puzzel, waarvan de gewenste vorm en omvang soms nog kan veranderen. Zeker als er veel geld voor bijvoorbeeld Bakayoko of Ibrahim Sangaré binnenkomt. In het laatste geval wil PSV nog altijd Aster Vranckx van VfL Wolfsburg proberen binnen te halen, maar ligt ook het halen van een heel aansprekende verdedigende versterking voor de hand”, aldus de journalist.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *