Voetbal4u.com

‘Francisco Conceiçao heeft nieuwe club te pakken’

Ajax-aanvaller Francisco Conceiçao staat voor een terugkeer bij FC Porto. Hier maakt het medium ‘Record’ melding van. Vorig jaar namen de Amsterdammers hem nog vijf miljoen euro over van de Portugese club.

Conceiçao, die in negentien Eredivisie-wedstrijden goed is geweest voor drie assists tot dusver, werd eerder ook nog gelinkt aan een verhuur aan FC Twente. Door dat plan van de Tukkers ging echter al heel snel een streep toen bekend werd wat de huursom zou moeten gaan worden. Volgens clubwatcher Leon ten Voorde ‘kan Twente van dat bedrag een stuk of drie spelers kopen’.

Porto wil niet huren, maar kopen. Wel zal er een bedrag van enkele miljoenen euro’s voor gemoeid moeten zijn, gezien het tot medio 2027 doorlopende contract van de twintigjarige rechtsbuiten in Amsterdam. Eerder deze zomer bereikten Ajax en Porto al een akkoord over een huurdeal van Jorge Sánchez (inclusief koopoptie van vier miljoen euro).Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *