Voetbal4u.com

‘Feyenoord meldt zich opnieuw bij Newcastle United’

Feyenoord wil opnieuw gaan samenwerken met het Engelse Newcastle United. De Rotterdammers hebben zich namelijk gemeld voor de middenvelder Lucas De Bolle. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

Hij is een centrale middenvelder, die uit de jeugd van Newcastle United komt. Afgelopen seizoen werd de Schot met Belgische roots uitgeleend aan Hamilton. “Feyenoord en Newcastle United onderhandelen momenteel over de laatste details, die waarschijnlijk in een uitleenbeurt resulteren”, zo meldt het eerdergenoemde medium.

De Bolle ligt nog tot medio 2024 vast bij Newcastle. Mocht het van een transfer komen, dan zal hij aansluiten in het Onder 21-elftal van Feyenoord. Eerder deze zomer deden de Rotterdammers ook al zaken met Newcastle. Yankuba Minteh kwam op huurbasis over.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *