Voetbal4u.com

‘Juventus legt miljoenen neer voor PSV-speler’

De kans is zeer aanwezig dat PSV de komende dagen afscheid zal gaan nemen van het grote talent Livano Comenencia. Juventus is namelijk bereid om drie miljoen euro voor de vleugelverdediger neer te tellen.

Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. De afgelopen dagen heeft Comenencia zich ‘ziek’ gemeld bij Jong PSV omdat hij graag een transfer wilde maken. De belofte lag nog tot medio 2025 en dus kon directeur Earnest Stewart een transfersom voor hem eisen. Dat is behoorlijk goed gelukt.

Comenencia stond er bij coach Peter Bosz goed op, maar moest na het meedraaien van de voorbereiding met PSV 1 toch weer terug naar Jong. Net als Mohamed Nassoh, Jason van Duiven en Emmanuel van de Blaak. Volgens Romano staan de medische keuringen in Turijn al gepland en is alles dus in kannen en kruiken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *