Voetbal4u.com

‘Feyenoord ziet verdediger een overstap maken’

Ramon Hendriks verruilt Feyenoord tijdelijk voor een avontuur bij Vitesse. De Arnhemmers huren hem voor een seizoen van de Rotterdammers.

Vorig seizoen werd hij verhuurd aan FC Utrecht, maar hier kwam hij vanwege blessureleed maar tot vier wedstrijden. Ook dit seizoen was de club uit Utrecht geïnteresseerd in Hendriks. Zijn keuze valt dus eindelijk op Vitesse.

“Ik ben 100% fit en ik heb zin om een volledig seizoen te knallen bij deze mooie club. Vanaf het eerste moment is er goed contact met Vitesse. De club wilde mij erg graag hebben en kwam met een helder en persoonlijk plan. Daar spreekt enorm veel vertrouwen uit. Ik ga alles geven voor het geel en zwart!”, verklaart Hendriks zijn keuze op de website van Vitesse.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *