Voetbal4u.com

‘Davy Klaassen maakt overstap naar absolute grootmacht’

Davy Klaassen staat op het punt om Ajax te verlaten voor een nieuw avontuur bij de Italiaanse grootmacht Internazionale. Hier maakt de transferbaas Fabrizio Romano melding van. Hij zou op het punt staan om een contract voor twee seizoenen te ondertekenen.

Donderdagavond kwam al het nieuws naar buiten dat Klaassen werd gelinkt aan een mogelijke overgang naar de Italiaanse topclub. Vervolgens is de transfer snel op gang gekomen. Voor de Nederlander ligt een twee jarig contract klaar. Inter hoeft geen transfersom over te maken naar Ajax, dat mogelijk nog wel enkele bonussen kan incasseren bij het behalen van bepaalde prestaties.

Eerder werd al wel duidelijk dat Ajax bereid was om mee te werken aan transfer van Klaassen, die onder Maurice Steijn niet meer hoefde te rekenen op een basisplaats. De Nederlander is bovendien grootverdiener bij de Amsterdammers. Voor Klaassen komt met een transfer naar Inter een einde aan een tweede termijn bij Ajax. In 2020 haalde Ajax de middenvelder voor twaalf miljoen euro terug, nadat hij in het buitenland had gespeeld voor Everton en Werder Bremen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *