Voetbal4u.com

‘Feyenoord is de absolute top in Nederland op dit moment’

Zondag speelt Feyenoord een competitiewedstrijd tegen FC Utrecht. Rob Penders is daar voorlopig de eindverantwoordelijke na het ontslag van Michael Silberbauer.

Hij zal aan het systeem weinig gaan veranderen. “Maar het is wel duidelijk dat er zaken anders moeten”, begint de trainer tegenover RTV Utrecht. “En daar is de afgelopen week op getraind. Het heeft vaak ook met andere factoren te maken waardoor een elftal vastloopt. We moeten het meer zoeken in de mindset en we moeten zorgen dat het publiek er achter gaat staan.”

Toch treft FC Utrecht met Feyenoord geen makkelijke tegenstander. “Feyenoord is de absolute top in Nederland op dit moment en dat beseffen we ook. Maar het elftal moet zondag laten zien waartoe het in staat is en waar ze voor staan en dat ze voor dat shirt willen knokken”, besluit Penders.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *