Voetbal4u.com

Dennis te Kloese: ‘Dat was puur een beslissing van de Duitsers’

Dennis te Kloese de algemeen directeur van Feyenoord is blij dat Lutsharel Geertruida nog steeds voor de club speelt. De clubbestuurder is lovend over de instelling van de 23-jarige verdediger.

Hij was halverwege de transferperiode dicht bij een overgang naar RB Leipzig. “Om één minuut voor twaalf besloten ze bij RB Leipzig om een andere speler te halen. Daar kon ik niets aan doen. Dat was puur een beslissing van de Duitsers”, zegt Te Kloese tegen De Telegraaf. “Zuur voor Geertruida, aan de andere kant vind ik het een groot compliment hoe hij zich heeft opgesteld. Echt, hij verdient een dikke 10.”

“Hij zelf en ook de mensen om hem heen”, vervolgt Te Kloese. “Geertruida is gewoon een fantastische jongen en diep van binnen ben ik heel blij dat hij nog bij ons speelt. Ik kan me ook voorstellen dat hij naar een grotere competitie wilde. Leipzig speelt ook Champions League. Maar als ik zie hoe hij nu traint en speelt, hoe hij met alles omgaat en hoe zijn karakter is, dan denk ik dat hij die grote transfer in de toekomst hoe dan ook gaat krijgen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *