Voetbal4u.com

PSV-flitser: ‘Ik ben wel wat anders dan de rest’

Xavi Simons verkaste deze zomer bij PSV voor een nieuw avontuur bij RB Leipzig. Maar inmiddels heeft niemand het nog over hem in Eindhoven. De club is namelijk uit de startblokken geschoten.

Nieuweling Noa Lang reageert in De Telegraaf: “Dat is ook voetbal. Als de sterspeler van het ene seizoen weggaat, moeten er anderen opstaan. Ik denk dat we als team heel goed zijn begonnen. Maar uiteindelijk gaat het om het einde van het seizoen en niet om het begin. Ik ben ervan overtuigd dat we dit niet alleen één blok kunnen doen, maar het hele seizoen.”

De linksvoor voelt zich al helemaal senang in de lichtstad van Nederland: “Ik denk dat ik me goed heb aangepast en dat de club zich ook goed aan mij heeft aangepast. Ik ben wel wat anders dan de rest. Voor de buitenwereld was het de vraag hoe dat zou gaan. Maar de club en ik wisten wel dat dat goed zat. Het kan alleen maar beter gaan als ik nog fitter word.”

Momenteel kwakkelt hij namelijk een beetje met zijn fysieke gestel: “Tegen Sturm Graz kreeg ik een knietje en daardoor heb ik twee wedstrijden gemist. Ik ben nog niet helemaal op honderd procent, maar dat gaat komen. Verder mag ik niet klagen, dus kun je nagaan wat er gaat gebeuren als ik helemaal fit en in topvorm ben. De Bosz-stijl bevalt me wel. Ik houd van aanvallend voetbal. Ik denk dat de mensen met veel plezier naar PSV kijken momenteel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *