Voetbal4u.com

‘Fraaie nieuwe klus lonkt voor Dick Advocaat’

Dick Advocaat zou in beeld zijn om bondscoach te worden van een ‘heel mooi land’. Het is momenteel nog niet bekend om welk land het gaat.

Ook lijkt de geroutineerde coach nog geen toestemming te hebben van zijn vrouw. Journalist Martijn Krabbendam zegt bij Veronica Offside: “Misschien gaat het nog door, toch Dick? Het is toch een mooie klus?” Advocaat: “Ik weet niet waar je het over hebt.” De VI-man haakt weer in: “Dick kan een hele mooie klus gaan doen, maar moet het thuis nog even uitvechten, of het allemaal…”

De journalist weet om welk land het gaat, maar wil dat niet onthullen: “Als ik het zeg, gaat het misschien niet door. Dat moeten we niet doen. Maar het is in ieder geval een hele mooie klus. Het is in ieder geval een land. Dat heeft hij zelf gezegd: hij doet alleen nog maar landen.” Ook Jan Boskamp heeft inside information: “Dick heeft tegen mij gezegd dat ik niks mag zeggen. Dan zeg ik niks. Maar het is wel een mooi land.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *