Voetbal4u.com

‘Die twee Ajax-aankopen waren ook onbekenden’

Voormalig Ajax-speler Siem de Jong is benieuwd hoe zijn oude club dit seizoen zal gaan presteren. Ze verloren een aantal vaste krachten en kregen daar veel onbekende spelers voor terug. Toch hoeft dat volgens hem geen probleem te zijn.

Ajax moet altijd meedoen om de titel. En ik zie het ook wel goed komen”, begint De Jong bij Ajax Life. “Supporters beklaagden zich over het feit dat ze de nieuwelingen niet kennen, maar Edson Álvarez en Lisandro Martínez waren ook onbekenden toen ze uit Mexico en Argentinië kwamen.”

“Het is wel een feit dat Ajax op dit moment niet staat waar het wil staan”, vervolgt de oud-speler. “De concurrentie heeft een stabiele zomer beleefd, zo lijkt het. Maar dat is slechts een moment. Ik ga ervan uit dat er opnieuw aan een goede toekomst wordt gebouwd. Maar het is nu nog even hopen en afwachten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *