Voetbal4u.com

‘Niet erg dat het wat minder gaat met Ajax’

Michiel Kramer heeft zich gisteren in het programma ‘Studio Voetbal’ niet populair gemaakt bij de Ajax-supporters. De spits van RKC deed namelijk lacherig over de gang van zaken in Amsterdam en leek niet te hopen op Europees succes aanstaande donderdag tegen Olympique Marseille.

Kramer, Pierre van Hooijdonk, Arno Vermeulen en Ibrahim Affelay spraken over de huidige staat van Ajax en wat de ploeg in de Europa League kan verwachten. Kramer reageert desgevraagd lacherig op de huidige situatie: “Ik denk dat iedere wedstrijd voor Ajax nu een lastige pot wordt. Ik vind dat ook niet zo heel erg, eerlijk gezegd, dat het bij Ajax even wat minder gaat.”

Kijk hieronder naar een aantal reacties via het medium Twitter……Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *