Voetbal4u.com

‘Onderzoek naar schimmige deals van Sven Mislintat’

Analist Andy van der Meyde pakte vanavond in het programma ‘Veronica Offside’ uit met een pittig verwijt. Hij suggereert namelijk dat er een onderzoek zou lopen naar Sven Mislintat die aan mogelijke deals zou hebben verdiend.

“Ik hoorde in de wandelgangen dat er een onderzoek is gestart naar Mislintat.” Na de eerdere kritiek wordt er door tafelgenoten Wilfred Genee, Wesley Sneijder en Wim Kieft niet direct serieus gereageerd op de suggestie van Van der Meijde, waarna de voormalig buitenspeler benadrukt de waarheid te spreken. “Nee, echt. Ik ben honderd procent serieus”, aldus Van der Meijde. Presentator Genee reageert met verbazing: “Dat hij er zelf geld aan verdient?” Van der Meijde: “Dat gaan ze nu uitzoeken.” Wesley Sneijder antwoordt: “Als dat echt gebeurd is, mag je dat alles en iedereen kwalijk nemen bij Ajax, ook de raad van commissarissen. Die moet de transacties goedkeuren. Als het echt zo is.”

Ook vorig seizoen waren er geruchten over dergelijke deals rondom transfers bij Ajax, met een hoofdrol voor zaakwaarnemer Milos Malenovic, die onder meer de belangen behartigde van aanvoerder Dusan Tadic en trainer Alfred Schreuder. Er werd in twijfel getrokken in hoeverre de zaakwaarnemer de prioriteit had liggen bij het belang van Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *