Voetbal4u.com

‘Die PSV’er is altijd een beetje aan het zuigen’

Analist Andy van der Meyde stoorde zich afgelopen zaterdag aan het gedrag van PSV-flitser Hirving Lozano. Hij probeerde namelijk direct bij zijn rentree een strafschop op te eisen terwijl hij niet op de lijst stond om deze te nemen. Uiteindelijk werd hij binnengeschoten door Ricardo Pepi.

“Je zag nu wel dat het gezeik meteen begon met die penalty”, zegt Van der Meijde over Lozano bij Veronica Offside. “Het is echt een mannetje dat een beetje irritant is; altijd een beetje aan het zuigen. Op een gegeven moment krijg je dan ook wel irritaties onderling. Hij is wel altijd zo geweest. Het publiek gaat dan ook fluiten naar Pepi omdat hij de strafschop neemt.”

Wim Kieft haakt in: “In principe is er niet zoveel gebeurd toch? Van tevoren weet je dat Lozano die bal wil hebben, en helemaal als het publiek ook nog zijn naam gaat roepen. Peter Bosz heeft dat toch prima opgelost? Hij zegt gewoon dat het niet de afspraak was, want Bosz kan ook denken: laat het maar gaan”, aldus Kieft.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *