Voetbal4u.com

‘Ajax richt vizier op Argentijnse mandekker (22)’

Ajax zou haar vizier hebben gericht op de 22-jarige Nicolás Valentini. Hier maken verschillende Argentijnse media melding van. Hij is een veelbelovende mandekker die uitkomt voor Boca Juniors.

Ajax ziet Nicolás Valentini als een speler met veel potentieel en heeft al gesprekken gevoerd met Juan Román Riquelme, vicevoorzitter van Boca Juniors. Zijn geschatte transferwaarde bedraagt 2,1 miljoen euro.

In januari 2022 werd Valentini voor een jaar uitgeleend aan Club Atlético Aldosivi, dat actief is op het tweede niveau van het Argentijnse voetbal. Daarvoor doorliep hij zijn jeugdopleiding bij Boca Juniors en klom op tot het tweede elftal. Sindsdien heeft hij zich onmisbaar gemaakt in het eerste elftal van Boca. Zijn contract in Buenos Aires loopt tot eind 2024.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *