Voetbal4u.com

Ajax blundert gaat zelfs de fout in met persbericht

Het is een ongekende puinbak bij Ajax. Zelf het communiceren van het ontslag van Sven Mislintat ging gisteren niet goed. Ze plaatsten namelijk het verkeerde persbericht online.

Daarin stond dat ‘in goed overleg’ was besloten om uit elkaar te gaan, maar de nummer veertien (!) van de Eredivisie was er als de kippen bij om te melden dat het ‘het verkeerde persbericht’ betrof.

Bij Studio Voetbal viel verslaggever Jeroen Stekelenburg al over de woordkeuze: “In goed overleg is een lachwekkend zinnetje dat altijd in zulke persberichten staat. Geen idee waarom het erin staat, maar het zal een reden hebben. Dit is natuurlijk heel tragisch voor een heleboel mensen, instituten en supporters. Het waren vier mooie maanden, zou je bijna zeggen.”

“In die maanden heeft hij iets van 115 miljoen euro uitgegeven. Dat hij nu al weg is, terwijl hij voor de lange termijn is aangesteld, kun je natuurlijk niet los zien van het onderzoek dat is ingesteld”, vervolgde de journalist. “Anders zou het niet in zo’n enorme stroomversnelling terecht zijn gekomen. Dan was er ook weerstand geweest tegen het dramatische spel van Ajax, maar dan zou je iemand niet wegsturen die voor de lange termijn is aangesteld, denk ik.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *