Voetbal4u.com

‘Deze jongen kan echt niet bij Ajax’

Voormalig voetballer en huidig analist Kenneth Perez is niet te spreken over Ajax-back Anton Gaaei. Hij werd gisteren tegen Feyenoord na een half uur gewisseld nadat hij verantwoordelijk was voor de eerste twee tegentreffers.

In Dit Was Het Weekend zegt Perez over Gaaei: “Mijn Deense connecties hadden dus toch gelijk. Deze jongen kan echt niet bij Ajax. De Ajax-scout in Denemarken heeft iedereen gebeld om te zeggen: hier heb ik echt niks mee te maken. De mensen daar dachten namelijk dat hij gek was geworden om Gaaei aan te bieden bij Ajax.”

“Ik snap wel dat Steijn hem wisselde. Je kunt zeggen: de trainer maakt een fout door hem op te stellen. Maar dan moet je ook je fout kunnen herstellen. Zeker als je Rensch achter de hand hebt.” Volgens Perez is Gaaei er nog lang niet klaar voor. “Hij komt van Viborg FF. Een kleine club in Denemarken. Nobody cares of ze daar winnen, verliezen of gelijkspelen. En dan kom je opeens bij zo’n grote club als Ajax. Wat moet er nu in zijn hoofd omgaan… dat is niet eens grappig.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *