Voetbal4u.com

Voormalig PSV’er geschorst door werkgever Schalke 04

Voormalig PSV-speler Timo Baumgartl is geschorst door zijn werkgever Schalke 04. Hij had namelijk na de verloren wedstrijd tegen  FC St. Pauli kritisch uitgelaten over de trainer.

Schalke 04 staat momenteel op een teleurstellende vijftiende plaats in de 2. Bundesliga. Tegen St. Pauli werd er kansloos verloren. Hij vond de instelling van zijn coach te aanvallend. “Dat is de filosofie van de coach”, reageerde Baumgartl bij Sky. “Maar tegen sterke ploegen als Magdeburg of St. Pauli is het voor ons heel moeilijk om aanvallend te voetballen en moeten we 1-op-1 spelen achterin.”

“Dat is superriskant. Als we na dertig minuten spelen met 3-0 achter hadden gestaan, hadden we niet mogen klagen.” Ook over de positie van zijn trainer was hij niet zeker: “Hij heeft een plan voor ons, maar we blijven steeds tegen dezelfde situaties aanlopen.” Schalke 04 besloot Baumgartl voor deze woorden te straffen en de speler moet een boete betalen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *