Voetbal4u.com

‘Ajax aast op zoon van Robbie Savage’

Ajax en FC Twente houden de verrichtingen van Charlie Savage nauwlettend in de gaten. Momenteel maakt de middenvelder furore bij het Engelse Reading dat uitkomt op het tweede niveau.

Afgelopen halfjaar speelde de Welshman op huurbasis voor Forest Green Rovers in de League One, waarbij hij er niet in slaagde degradatie met de club te voorkomen. Desondanks heeft de controleur zich moeiteloos weten te vestigen in het team van Reading. In de zomer kreeg Savage bij Reading een nieuwe kans op het derde niveau van het Engelse voetbal.

Deze kans wist hij met beide handen aan te grijpen. Doormiddel van een vrije trap wist het talent zijn tweede doelpunt voor Reading te maken. Zijn ploeg won de wedstrijd met 2-1. Savage zelf was verantwoordelijk voor de aansluitingstreffer.

Engelse media, waaronder The Mirror melden dat Ajax en FC Twente hem nauwlettend blijven volgen, ondanks zijn overstap naar Reading. De Nederlandse teams zijn zich bewust van de uitdagende financiële situatie bij Reading, wat de mogelijkheid openlaat dat Savage wellicht al tijdens de aankomende winterstop mag vertrekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *