Voetbal4u.com

Ajax-sterkhouder: ‘Wat ik van Steijn vind? Vind ik een moeilijke vraag’

Ajax wist vanmiddag geen vuist te maken in het restant van het duel tegen Feyenoord. Uiteindelijk verloren de Amsterdammers in eigen huis met een beschamende 0-4.

“Je weet dat het een moeilijke opdracht wordt, maar je probeert wel wat te verzinnen. Dat was niet na drie minuten een tegengoal krijgen”, reageert Steven Berghuis na afloop bij ESPN. Of hij op de trainingen ‘Ajax-voetbal’ ziet? De aanvaller draait eromheen. “Het is wel duidelijk dat we het moeilijk hebben. Als ploeg hebben we nog niet de ontwikkeling die we willen zien.”

“Er zijn genoeg wapens in dit team, maar vooralsnog hebben we het gewoon moeilijk. Feyenoord heeft het eigenlijk aardig blootgelegd, twee keer”, zegt Berghuis. De Oranje-international krijgt vervolgens de vraag wat hij van trainer Maurice Steijn vindt. “Dat is niet aan mij. Het is aan andere mensen om dat te beoordelen.”

Op de vraag wat hij van Steijn op het trainingsveld vindt, geeft Berghuis wel antwoord. “Prima. We proberen te doen wat hij en zijn staf ons voordragen. Het plan proberen we zo goed mogelijk uit te voeren, maar we hebben het daar nog wel moeilijk mee.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *