Voetbal4u.com

‘Buitenlandse pers zien ontstellend slecht Ajax’

Het restant van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord werd vanmiddag afgewerkt. En de Amsterdammers konden net als afgelopen zondag geen enkele vuist maken tegen de Rotterdammers. Uiteindelijk resulteerde dit in een 0-4 eindstand. Ook over de grenzen wordt er de nodige aandacht besteed aan de ongekende crisis.

De BBC kopt: ‘Ajax 0-4 Feyenoord: de bezoekers winnen De Klassieker achter gesloten deuren. In buurland Duitsland is aandacht voor Gimenez, die zijn hattrick voltooide. ‘Gimenez scoort ook in het vervolg: Feyenoord wint duidelijk in Klassieker’, zo is te lezen op Kicker.

In Frankrijk is naast de sportieve crisis bij Ajax ook aandacht voor wat er allemaal achter de schermen is gebeurd, en nog steeds gebeurt. ‘De Ajacieden leden hun tweede competitienederlaag dit seizoen, midden in een crisis met het recente ontslag van Sven Mislintat en de door de supporters als rampzalig beschouwde transferperiode. Die supporters zijn zeer boos op hun club, die veertiende staat met vijf punten’, aldus L’Équipe.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *