Voetbal4u.com

Ajax rust niet en slaat opnieuw een fraaie slag

Ajax heeft het contract van de talentvolle speler Tristan Gooijer opengebroken en verlengd tot medio 2026. Dit hebben de Amsterdammers laten weten via hun digitale huis. Zijn oude verbintenis liep tot 2024.

Hij is een negentienjarige centrale verdediger die ook als rechtsback uit de voeten kan. Eerder was hij actief in de jeugd van FC Almere, Forza Almere en Almere City. In 2026 maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van Ajax, waar hij in 2021 zijn eerste profcontract tekende. In het seizoen 2021-2022 was hij met Ajax actief in de Youth League.

Op 25 februari 2022 zat Gooijer voor het eerst bij de selectie van Jong Ajax, en op 7 maart 2022 maakte hij voor het eerst zijn opwachting in de Keuken Kampioen Divisie in een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, die met 6-3 werd gewonnen. Inmiddels is de verdediger uitgegroeid tot een vaste waarde bij Jong Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *