Voetbal4u.com

‘Ik wil in gesprek met de harde kern van Ajax’

Michael van Praag (76) wil in gesprek met de harde kern van Ajax. Dit heeft de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Amsterdammers laten weten in een gesprek met de NOS.

“Ik wil in gesprek met de harde kern en de supportersverenigingen”, zei Van Praag. “Ik wil daar mijn oor te luister leggen, hoe zij naar de club kijken. En ook gewoon vragen: geef ons gewoon de kans.”

Tussen 1989 en 2003 was Van Praag veertien jaar voorzitter van Ajax en behaalde hij grote successen met de club. Zo won hij in 1995 de Champions League én de wereldbeker voor clubteams. Daarna werd de inmiddels 76-jarige Van Praag voorzitter van de KNVB en zat hij in het bestuur van de UEFA.

“Ik heb ook in deze functie bij Ajax ervaring”, aldus Van Praag. “Ik ben daarnaast heel blij dat Leo van Wijk ook mee de raad in zal komen. Het blijft wel even afwachten, tot ik ook echt word voorgedragen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *