Voetbal4u.com

‘FC Barcelona wil toeslaan voor oud Ajax-sterkhouder’

FC Barcelona overweegt om volgend seizoen uit te pakken met de komst van Matthijs de Ligt. Hier maakt het Spaanse medium El Mundo Deportivo melding van. De mandekker is bij Bayern Munchen momenteel op een zijspoor beland.

Trainer Thomas Tuchel kiest bij Bayern voor het verdedigingsduo Dayot Upamecano en Kim Min-jae. Barcelona wil volgende zomer meer ‘João’s’ aan de selectie toevoegen, klinkt het. Daarmee wijst het medium naar de komst van João Félix, die bij Atlético Madrid niet meer in de plannen van trainer Diego Simeone voorkwam. De Catalanen gaan zich dus naar verluidt richten op spelers die bij hun club moeilijk uit de verf komen.

Net als Félix kwam João Cancelo op huurbasis naar Barcelona. Het is aannemelijk dat de Spaanse grootmacht, dat financieel nog altijd in zwaar weer verkeert, ook bij de mogelijke komst van De Ligt mikt op een huurdeal met Bayern. Behalve De Ligt worden ook Jadon Sancho (Manchester United), Kai Havertz (Arsenal), Jorginho (Arsenal), Anthony Martial (Manchester United) en Nico Williams (Athletic Club) genoemd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *