Voetbal4u.com

Feyenoorder moet record gaan verbeteren: ‘Gaat richting veertig, vijftig’

Santiago Gimenez moet het transferrecord van Feyenoord gaan verpulveren. Hier maakt clubwatcher Martijn Krabbendam melding van. Volgens hem gaat de Mexicaanse scherpschutter de Rotterdammers straks tientallen miljoenen euro’s opleveren.

Hij is uit de startblokken geschoten dit seizoen. Na zijn hattrick in De Klassieker tegen Ajax staat de Feyenoord-spits al op negen treffers in de Eredivisie. De Rotterdammers hebben goud in handen, weet Krabbendam.

“Ik zou geen twintig miljoen euro zeggen. Dat gaat wel richting de veertig, vijftig”, vertelt de clubwatcher van de Rotterdammers bij Vandaag Inside. “Er was al heel veel interesse voor hem afgelopen zomer. Ze proberen dat hij de recordtransfer van Feyenoord gaat worden.” Het huidige record is in handen van Orkun Kökcü en Luis Sinisterra, die voor 25 miljoen euro naar respectievelijk Benfica en Leeds United vertrokken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *