Voetbal4u.com

Dick Advocaat hakt knoop door over Curacao

Dick Advocaat gaat niet aan de slag als bondscoach van Curacao. Hij vindt dat er teveel ‘losse eindjes’ zitten aan een samenwerking. Ze waren weken in gesprek over een aanstelling maar ‘De Kleine Generaal’ ziet er nu toch van af. Dit heeft hij laten weten tegenover ‘Voetbal International’.

“Dan heb je het over zaken in de organisatie, die eerst goed moeten worden geregeld. Wel heb ik een aantal fijne gesprekken gevoerd en ben ik over het sportieve project positief. Mogelijk dat het in de nabije toekomst alsnog concreet kan worden, maar voorlopig is het niet langer meer een optie”, legde hij uit.

Zo blijft zijn rol als interim-trainer van ADO Den Haag (november 2022 – juni 2023) vooralsnog de laatste klus van Advocaat. Als bondscoach had hij eerder de leiding over Nederland, de Verenigde Arabische Emiraten, België, Rusland, Servië en Irak.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *