Voetbal4u.com

‘Hij sloot een nieuwe 10-0 tegen Ajax niet uit’

Journalist Martijn Krabbendam maakte jaren geleden de 10-0 winst van PSV op Feyenoord mee. Tegenwoordig staan de Rotterdammers er totaal anders voor en het is Ajax die een ongekend wak is terechtgekomen. Over een paar weken staat de wedstrijd PSV – Ajax op het programma. Zou een nieuwe recordzege mogelijk zijn?

“Over een paar weken is het PSV – Ajax”, vertelt Krabbendam achter de schermen van Vandaag Inside. “Ik sprak iemand, die begon over de 10-0 van PSV tegen Feyenoord en die sloot niet uit dat het nu tegen Ajax kan gebeuren.”

De Feyenoord-watcher van VI denkt dan ook dat Maurice Steijn niet gek lang actief gaat zijn als hoofdtrainer van Ajax. “Hoeveel tijd ik Steijn nog geef? Ajax krijgt eerst RKC, AEK Athene, AZ, FC Utrecht, PSV en Brighton & Hove Albion, dus ik denk zo’n drie weken. Terwijl hij er zelf niet eens zo gek veel aan kan doen”, aldus Krabbendam.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *