Voetbal4u.com

‘Brevet van onvermogen, Steijn accepteert dat niet’

Henk ten Cate wordt aan Ajax gelinkt om daar als een soort klankbord te gaan fungeren. Alleen denkt analist Mario Been niet dat trainer Maurice Steijn dit zal gaan accepteren.

“Ik denk niet dat Maurice Steijn accepteert dat er iemand naast hem komt zitten. Of dat nou slim is of niet”, zegt Been bij ESPN. “Hij weet hoe de lijntjes lopen. Als hij niet in staat is de komende week te winnen, of misschien vanavond zelfs, dan gaat hij eruit”, doelt hij op de wedstrijd tegen RKC Waalwijk van zaterdagavond.

Volgens Steijn is het een ‘brevet van onvermogen’ dat Steijn krijgt als hij een klankbord krijgt. “Omdat hij al een tijdje meeloopt”, stelt Jan Joost van Gangelen. “Hij weet natuurlijk ook wel hoe het werkt. Als hij vanavond niet bij RKC wint, zou het zomaar kunnen zijn dat het maandag is afgelopen. Woensdag was er ineens een heksenjacht omdat de spelers niet heel positief over hem spraken. Het zijn de wetten van het voetbal: als je als coach niet wint, ga je eruit. Waar je ook zit.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *