Voetbal4u.com

PSV-speler waarschuwt zijn teamgenoten voor Sevilla

Morgenavond speelt PSV in de Champions League tegen het Spaanse Sevilla. En dit is een bijzondere wedstrijd voor Luuk de Jong. Hij heeft er namelijk een verleden liggen.

Wel waarschuwt hij PSV voor de aankomende tegenstander. “Bij Europese wedstrijden komt er altijd iets extra’s los bij hen. Hoe dat komt, is moeilijk te beschrijven”, tekent Voetbal International op uit zijn mond. “Ik heb zelf ook meegemaakt hoe Europese wedstrijden leven binnen de club. Maar in de competitie gaat het minder, dan zien wij ook. Ik zie dus zeker kansen voor ons. We moeten wel op en top gefocust zijn. Ze hebben de ervaring om kleine foutjes direct af te straffen.”

“Ik ben fit en zit goed in mijn vel. Ik ken mijn lichaam ook goed en weet wat ik moet doen om optimaal te kunnen presteren. Als team willen we ons na Arsenal-uit ook echt laten zien in de Champions League. Arsenal lijkt op dit moment de beste in onze groep. Wij moeten de strijd aangaan voor de tweede plek”, besluit hij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *