Voetbal4u.com

‘Chronische onvrede bij Ajax-nieuwkomers’

De onvrede onder de reserves bij Ajax begint toe te nemen. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van. Afgelopen zaterdag tegen RKC Waalwijk stonden maar liefst acht nieuwelingen buiten de basis van de Amsterdammers. Aanvallers Chuba Akpom en Georges Mikautadze beginnen inmiddels al flink te mokken.

Josip Sutalo, Gastón Ávila en Carlos Forbs waren het afgelopen weekend de enige aanwinsten die aan de aftrap verschenen bij Ajax. Diant Ramaj, Anton Gaaei, Jakov Medic, Borna Sosa, Branco van den Boomen, Benjamin Tahirovic, Akpom en Mikautadze namen plaats op de bank en zaten daar nog steeds toen vlak voor tijd de wedstrijd definitief werd gestaakt vanwege de ernstige hoofdblessure van Etienne Vaessen.

Op het middenveld was er een basisplaats voor de zelfopgeleide Silvano Vos. “Daardoor nam Benjamin Tahirovic opnieuw plaats op de bank. Net als zeven andere aankopen. De onvrede sijpelt daar inmiddels door. Nog niet zozeer bij de als reserves gehaalde Anton Gaaei en Jakov Medic, maar wel bij spelers als Chuba Akpom en Georges Mikautadze, die na hun transfer meer speeltijd verwachtten.”

Zij hoeven zich volgens het Algemeen Dagblad echter geen illusies te maken “Ook omdat hun concurrenten Ajax driemaal op voorsprong brachten. Keepers Remko Pasveer en Diant Ramaj (vorige week nog sterk keepend voor Jong Ajax) hebben meer recht van spreken nu Jay Gorter weer niet vrijuit ging bij een tegengoal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *