Voetbal4u.com

‘Rangers FC wil trainer halen van Nederlandse topclub’

Het Schotse Rangers heeft Pascal Jansen op de korrel om de plaats in te nemen van de ontslagen manager Michael Beale. Hier maakt The Daily Record melding van. Momenteel maakt hij furore bij AZ uit Alkmaar en zou niet onwelwillend staan tegenover een overstap.

Beale werd zondag ontslagen bij Rangers, nadat de Schotten voor de derde keer verloren in de competitie. Steven Davis zal het voorlopig overnemen als interim-coach, alleen heeft hij geen UEFA-licentie. Daardoor mag hij geen Europese wedstrijden coachen van zijn ploeg. Rangers staat nu derde in de Scottish Premiership en de ploeg staat al zeven punten achter op koploper Celtic.

Rangers had na een ontslag van Beale een aantal kandidaten op het oog. Een daarvan is dus Jansen van AZ, maar ook Graham Potter, Kjetil Knutsen en Kevin Muscat zijn belangrijke kandidaten. Potter zou volgens de Schotse krant de baan al hebben afgezegd, waardoor Jansen bij de laatste drie kandidaten zit. Jansen zou ondanks de geweldige start van de Alkmaarders, best open staan voor de job.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *