Voetbal4u.com

Ajax-aanwinst: ‘Ik kan het met iedereen goed vinden, ook met de staf’

Carlos Forbs is één van de weinige lichtpuntjes te noemen bij Ajax. De Portugese flitser maakt een prima ontwikkeling door. Hij scoorde in de Europa League tegen Marseille en was afgelopen zaterdag met een assist belangrijk tegen RKC Waalwijk.

“Ik vind dat we het goed hebben gedaan. We hebben prima gespeeld”, begint de aanvaller op de website van Ajax. “De wedstrijd werd gestaakt, dus we hebben nog een paar minuten te spelen. Ik heb geprobeerd het team zoveel mogelijk te helpen. Het was een mooie pass, maar alle lof naar de afmaker. Hij had het niet beter kunnen doen.”

Momenteel zit Forbs goed in zijn vel bij Ajax. “Ik ben heel blij. Ik vind mijn medespelers geweldig. Ik kan het met iedereen goed vinden, ook met de staf. Dus tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin.”

Donderdag gaat Ajax op bezoek bij AEK Athene. “We hebben er allemaal zin in. Het is opnieuw een mooie wedstrijd. We weten dat het belangrijk is en willen gewoon drie punten. We zullen alles geven en hopelijk nemen we de drie punten mee naar huis”, besluit Forbs.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *