Voetbal4u.com

‘Miljoenenaanwinst ziet het steeds beter gaan bij Ajax’

Carlos Forbs speelt pas een aantal maanden voor Ajax maar heeft in die tijd al het nodige doorstaan. Ondanks alle kritiek en het slechte spel is hij van mening dat er vertrouwen moeten gesteld in het proces. Dit laat hij weten tegenover de clubkanalen van de Amsterdammers.

“We hebben onze ups en downs gehad, maar het seizoen is nog lang”, erkent Forbs voor de camera van Ajax. “We moeten geduldig zijn en vertrouwen op het proces. We moeten als team bij elkaar blijven en dan zien we wel waar ons dat brengt”, vervolgt de zomeraanwinst.

Op persoonlijk vlak ziet Forbs het in Amsterdam steeds beter gaan. In de thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille (3-3) tekende de aanvaller nog voor een doelpunt en assist, waar hij tijdens het gestaakte duel met RKC voor de assist op de openingstreffer van Brian Brobbey zorgde. “Ik voel dat ik beter word en ik vind ook steeds meer mijn draai in het team. De spelers en staf helpen mij daarbij. Ik voel vertrouwen en zal er donderdag weer staan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *