Voetbal4u.com

Diego Simeone: ‘Feyenoord is vlot en dynamisch’

Vanavond neemt Feyenoord het in de Champions League op tegen Atletico Madrid. Diego Simeone, de trainer van de Spaanse ploeg wilde niet veel kwijt over de wedstrijd en zei op de persconferentie alleen dat Feyenoord ‘een dynamische en vlotte club is.’

Na precies vijf minuten en veertien seconden hield Simeone het tijdens de persconferentie voor gezien. Waar Feyenoord-coach Arne Slot de pers geduldig te woord stond, deed hij dat dus niet. Slot vergeleek Feyenoord met Atlético, omdat beide clubs in de eigen competitie vaak tegen twee grootmachten strijden. Feyenoord tegen Ajax en PSV, Atlético tegen Real Madrid en FC Barcelona. “Je hebt in de verschillende competities altijd clubs die op elkaar lijken. We nemen het allemaal tegen de besten op”, aldus Simeone.

“De tegenstander van morgen vind ik een leuke, dynamische en vlotte club”, voegde hij daaraantoe. “Je ziet de hand van de trainer terug in de ploeg, hij doet dit al even. Dus moeten we morgen hun zwakke plekken zien te vinden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *