Voetbal4u.com

‘Flinke tegenvaller voor Feyenoord in aanloop naar Lazio-uit’

Feyenoord mag geen uitsupporters meenemen naar het Champions League-duel tegen Lazio Roma. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van. De Rotterdammers zouden een gesprek hebben gehad met de Italiaanse leiding en deze conclusie zou eruit zijn gekomen.

Het is nog niet besloten of er op 25 oktober in De Kuip wel fans uit Italië aanwezig mogen zijn. Op 7 november mogen er dus zeker geen Rotterdamse fans mee naar Rome. De leiding van de stad Rome is niet happig op supporters door de chaos die ontstond rond de Europa League-wedstrijd met AS Roma in 2015. Toen vonden er rellen plaats waarbij verschillende monumentale gebouwen in de Italiaanse stad zijn beschadigd.

Een delegatie van Feyenoord sprak dus met een afvaardiging van Lazio en de Romeinse stadsleiding. Vorig seizoen was de conclusie van de stad Rome hetzelfde toen Feyenoord in de Europa League speelde tegen AS Roma. In dat tweeluik werden de Rotterdammers uitgeschakeld in het Europese toernooi.

De eerste uitwedstrijd van het Europese seizoen van Feyenoord speelde de club tegen Atlético Madrid. Daar ging er qua fans van de Rotterdammers niks mis en verliep alles rustig. Alleen werden er enkele supporters opgepakt in het VIP-gedeelte bij de Spaanse club.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *