Voetbal4u.com

‘Laat die topper maar terugkomen naar Ajax’

Ajax bivakkeert momenteel in een ongekende crisis en dat ziet analist en oud-speler Andy van der Meyde met lede ogen aan. Hij zou dan ook graag zien dat Erik ten Hag terugkeert bij de Amsterdammers. Dit liet hij weten in het programma ‘Veronica Offside’.

Hij is momenteel de coach van Manchester United. Vorig seizoen wist hij The Red Devils te kwalificeren voor de Champions League. Nu verkeert hij echter in zwaar weer. Zijn team staat momenteel namelijk op een teleurstellende achtste plaats. Ook verloren ze zondag met 0-3 thuis van rivaal Manchester City. Daarom zou Van der Meijde het mooi vinden als Ten Hag terugkeert als trainer van de Ajacieden. “Laat hem maar terugkomen naar Ajax en een team opnieuw opbouwen”, vertelt de analist.

Het verbaast de ex-voetballer dan ook niet dat het nu weer minder gaat met Manchester United. “Zo snel kan het gaan in de voetballerij”, beseft de analist. “Je kunt geen team bij elkaar kopen. Je moet een team smeden”, besluit hij.

Ajax verloor afgelopen weekend met 5-2 van PSV. Hierdoor staan de Ajacieden voor het eerst in de clubhistorie op de laatste plaats in de Eredivisie. Dit seizoen moesten onder anderen technisch directeur Sven Mislintat en trainer Maurice Steijn al het veld ruimen bij de club. De Amsterdammers hebben onder anderen al Danny Blind, Louis van Gaal en John van ‘t Schip naar Amsterdam gehaald. Zij moeten ervoor zorgen dat Ajax weer uit de crisis komt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *