Voetbal4u.com

Luuk Brouwers: ‘Ik irriteer me mateloos aan Ajax’

Luuk Brouwers speelde vanmiddag met Heerenveen tegen Ajax en verloor met 4-1. Wel was hij verantwoordelijk voor de enige Friese goal. Hij stoorde zich nogal aan het gedrag van de Amsterdammers, die net deden of ze de Champions League hadden gewonnen.

“Dit is echt enorm geflatteerd, dat heeft iedereen wel gezien”, reageert Brouwers voor de camera van ESPN. Hij zag zijn ploeg grote kansen missen in de tweede helft, waarna Ajax in de slotfase het verschil maakte met twee goals van Chuba Akpom. “We lieten de verdediging stikken.”

Brouwers vervolgt: “En ja, dan lopen ze van het veld alsof ze de Champions League-finale hebben gewonnen. Daar stoor ik me enorm aan. Heb gewoon een realistische blik op de wedstrijd. Of het komt doordat ze een paar dagen geleden nog laatste stonden? Wij zijn Ajax, dat zeggen ze toch altijd?”

In de rust zeiden de spelers van Heerenveen tegen elkaar dat er genoeg kansen lagen in de Johan Cruijff ArenA. “Er lagen echt bizar veel ruimtes om te voetballen”, aldus Brouwers. “Doodzonde, echt enorm zonde.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *