Voetbal4u.com

SUPERTIP: Livestream Gibraltar – Nederland (21-11-2023)

Livestream Gibraltar Nederland | Vanavond om 20.45 uur speelt Nederland in de strijd om kwalificatie voor het EK tegen het nietige Gibraltar. Om 20.45 uur zullen beide partijen aftrappen in het Portugese Faro.

Speciaal voor deze wedstrijd pakt Unibet.nl uit met een waanzinnige actie. Voorspel namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker in het duel en de minuut waarin dit gebeurt om kans te maken op maar liefst 5.000 euro! En het mooie is, het enige dat je hoeft te doen om mee te spelen is een account aan te maken om je voorspelling door te geven! Klik nu hier om je te registreren om mee te doen met de Golden Goal!

Je kunt deze wedstrijd live bekijken via de NOS.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *