Voetbal4u.com

‘Feyenoord heeft slechts één speler van CL-kwaliteit’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Volgens voormalig voetballer en huidig analist Kenneth Perez hebben veel Feyenoorders niet het gewenste niveau voor de Champions League. Hij ziet enkel in Quillindschy Hartman een speler die op het hoogste niveau het verschil kan maken.

“Ze hebben niet écht Champions League-spelers”, verzuchtte Kenneth Perez bij ESPN. “PSV wel, die hebben individueel veel betere spelers dat heb ik vaker gezegd. Het komt door het collectief bij Feyenoord, door de trainer. Maar ze hebben niet individueel, dat ze spelers hebben die Champions League-waardig zijn.”

Toch komt de analist snel terug op zijn uitspraak. “Hartman! Die heeft in de Champions League laten zien en bij het Nederlands elftal, dat hij meegaat in dat niveau”, riep hij uit. De oud-speler van Ajax en Twente zegt wel te genieten van het collectieve niveau van Feyenoord. “Ik geniet met grote regelmaat van dit Feyenoord. Tactisch, voetballend. Ook in de Champions League, ondanks dat ze maar zes punten hebben gehaald. Feyenoord heeft minder punten gehaald ten opzichte van het niveau dat ze hebben getoond. Dat wijt ik aan Lazio-uit.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *