Voetbal4u.com

‘Was de enige speler die niet heel graag naar PSV wilde’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

PSV heeft deze zomer serieus werk proberen te maken van Davinson Sanchez. Alleen stond de Colombiaanse mandekker hier niet om te springen. Uiteindelijk kozen de Eindhovenaren ervoor om Armel Bella-Kotchap binnen te halen. Sanchez speelt inmiddels voor het Turkse Galatasaray.

“Sánchez was de enige bij wie we het gevoel kregen dat hij zelf niet heel graag wilde”, onthult algemeen directeur Marcel Brands in gesprek met Voetbal International de reden van het afketsen. “Qua salaris leek het haalbaar, maar alle andere spelers met wie we in gesprek gingen, maakten bij hun toenmalige club snel duidelijk dat ze naar PSV wilden. Ze dachten goed mee om de deal mogelijk te maken, bijvoorbeeld door bepaalde voorwaarden te laten vallen. Bij Sánchez ging het anders. Daarom maakten we de keuze om daar niet aan te blijven trekken en Armel Bella-Kotchap te huren.”

Iemand die wél heel graag wilde, was oude bekende Hirving Lozano. “Ik heb altijd contact gehouden. Destijds ben ik een paar keer naar Mexico gevlogen om hem binnen te halen. Ik heb een band opgebouwd met hem en zijn familie. Zijn zaakwaarnemer belde dat er een mogelijkheid was. We vonden het halen van de Champions League wel een voorwaarde. Hoe aantrekkelijk het ook was om meteen ja te zeggen, we wilden niet nog meer risico nemen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *