Voetbal4u.com

Oranje-international in de WW: ‘Niet fijn om deels op je vrouw te teren’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Andries Noppert kan nu al terugkijken op een bijzondere loopbaan. Hij speelde bij het Italiaanse Foggia waar hij maandenlang geen salaris gestort kreeg. Vertrok later naar FC Dordrecht waar zijn contract vanwege een zware blessure niet werd verlengd, en hij vervolgens in de WW terechtkwam.

“Ik voerde gesprekken met mijn vrouw”, vertelt Noppert tegenover NRC. “En met mijn ouders, thuis in Joure. Die zeiden: misschien moet je om je heen gaan kijken voor iets anders, wat nou als het niet meer lukt in het voetbal? Daar zag het echt naar uit. Mijn vrouw zei: pak een studie op, ga nadenken wat je graag zou willen doen. Zij zag mij wel als politieagent. Nou ja, goed, ikzelf niet. Bij mij was er geen twijfel: wat nou als? Ik heb iets voor ogen en dat ga ik bereiken.”

“Het is niet fijn dat je deels op je vrouw moet teren, omdat ik als man het idee heb dat ik moet zorgen dat het thuis goed is. Niet andersom. Ik ben altijd gewend om mijn eigen boontjes te doppen. Vroeger is me geleerd: je moet niet in de WW terechtkomen, je moet altijd blijven werken. Het is een mooi vangnet, maar je moet er ook zo snel mogelijk weer uit”, aldus Noppert.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *