Voetbal4u.com

‘Oranje-international wees overstap naar Barcelona af’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Tijjani Reijnders maakt momenteel furore in het shirt van AC Milan, maar het had ook zomaar anders kunnen lopen voor de middenvelder. FC Barcelona wilde hem namelijk deze zomer ook overnemen van AZ.

“De voetbalinhoudelijke aspecten stonden voorop bij mijn keuze. Ik wilde naar een topcompetitie, maar dat was niet het enige criterium. De rol die Barcelona voor mij in gedachten had, ligt me minder goed”, legt Reijnders bij Voetbal International. “Mijn kracht ligt op de aanvallende helft en in het heen en weer pendelen. En wat de grootte van de clubs betreft, zitten Milan en Barcelona in dezelfde categorie.”

AC Milan overtuigde Reijnders direct. “De club bleek me het hele seizoen gevolgd te hebben en de trainer wist precies wat ik zou kunnen toevoegen aan de ploeg. Ook over mijn rol als aanvallende middenvelder was hij heel duidelijk. Pioli is een offensief ingestelde trainer, veel van zijn oefenstof is gericht op voetballende oplossingen en hoe je onder druk uit moet komen.”

Een gesprek met Pioli gaf de doorslag. “Ook dat sprak me erg aan. Milan is een gigantische club in een topcompetitie, met het streven wedstrijden te domineren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *