Voetbal4u.com

Ajax-beul: ‘Ben een legende en krijg de groeten uit Rotterdam’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Ajax ging er in het bekerduel tegen de amateurs van Hercules met 3-2 van af. Tim Pieters was de grote man voor de winnende ploeg. Hij maakte namelijk twee doelpunten tegen de Amsterdammers.

“Bij mij is het half vijf geworden. Het was één groot gekkenhuis. Fantastisch. We zijn ook nog even de stad ingegaan”, begint Pieters tegenover ESPN. Daarnaast kreeg hij ook nog berichten van fans van andere clubs. “Feyenoord-supporters gingen wel heel lekker op onze overwinning. Ze noemen me een legende en doen de groetjes uit Rotterdam.”

Donderdagavond vond al meteen de loting plaats en Hercules neemt het in de volgende ronde op tegen SC Cambuur. “Het is een leuk team om te loten. Ik vind het leuker om tegen een profclub te spelen dan bijvoorbeeld tegen Quick Boys. Maar het is wel lekker dat je Feyenoord en PSV ontloopt. De weg naar de kuip ligt open”, besluit Pieters.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *