Voetbal4u.com

Goed nieuws voor Ajax: ‘Megaflop belt zich naar de uitgang’

Ajax en de Argentijnse verdediger Gaston Avila willen van elkaar af. Hij zou zijn laatste beetje krediet hebben verspeeld in de wedstrijd tegen de amateurs van Hercules. Hier maakt Voetbal International melding van.

“Hij was zelfs tijdens de warming-up van Ajax voor het oefenduel met Hannover zondagmiddag nog aan het bellen op de reservebank”, vervolgt het weekblad. Een transfer lijkt echter lastig voor de Argentijn, gezien de verdediger dit seizoen al voor Royal Antwerp in actie kwam. Daardoor is binnen Europa alleen een terugkeer naar de Belgische landskampioen mogelijk.

Datzelfde geldt ook voor Medic, die al in actie kwam voor het Duitse Sankt Pauli. Ook de centrumverdediger kan binnen Europa alleen terugkeren naar zijn oude club. “Óf ze moeten een intercontinentale transfer maken”, concludeert Voetbal International. Ook interim voetbaldirecteur Kelvin de Lang verwacht dat het moeilijk wordt om uitgaande transfer te realiseren. “Dat is een uitdaging. Veel spelers zijn binnen Europa niet transferabel. Daar zitten ook jonge jongens bij, die Europa niet nu al willen verlaten. Het verhuren van Mikautadze was voor hem een goede oplossing en kwam ons ook goed uit. Verder verwacht ik niet dat er teveel spelers gaan vertrekken in januari.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *