Voetbal4u.com

‘PSV start onderhandelingen met Europese grootmacht’

PSV is momenteel in onderhandeling met Manchester United over de transfer van Facundo Pellistri. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Hij schrijft via zijn X-kanaal dat PSV met Manchester United contact heeft gezocht over een huurdeal. De onderhandelingen met de Engelse topclub worden spoedig opgestart, zo heeft de Italiaanse journalist vernomen. Bij United komt de Uruguayaanse aanvaller dit seizoen weinig aan spelen toe.

PSV is niet de enige kanshebber. Volgens Romano heeft ook LA Galaxy belangstelling voor Pellistri, die zelfs permanent kan overstappen naar de club uit de Amerikaanse MLS. Manchester United en de hoofdrolspeler zullen samen kijken naar de ideale vervolgstap.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *