Voetbal4u.com

‘Feyenoord heeft beet en heeft versterking binnen’

Feyenoord lijkt zich spoedig te gaan versterken met de Zweedse jeugdinternational Isak Alemayehu Mulugeta. Dit heeft de sportief directeur Bosse Andersson van Djurgården IF laten weten in gesprek met Fotbollskanalen.

Het zou gaan om een huurdeal met een optie tot koop. “Het is geen geheim dat we een gesprek met Feyenoord hebben gehad”, begint de directeur, die aangeeft dat deze week ‘behoorlijk doorslaggevend’ is rond deal tussen beide clubs. “Als het geen weekenden en nieuwjaar waren geweest, dan was hij er misschien al geweest. Nu is dat nog niet het geval”, vervolgt Andersson. De directeur geeft aan dat een huurdeal met optie tot koop een oplossing kan zijn voor Mulugeta. “Als je de speler in het midden zet en die club hoort, is dat geen slecht sportiviteit alternatief”, klinkt het.

Voor Mulugeta is een overstap naar Feyenoord niet onbekend. In maart 2022 was de middenvelder annex aanvaller op vijftienjarige leeftijd al eens op de proef in Rotterdam-Zuid. In de periode die volgde, heeft Mulugeta een sterke indruk achtergelaten, waardoor hij nu mogelijk een definitieve overstap naar Feyenoord kan gaan maken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *