Voetbal4u.com

‘Feyenoord wil spits uit de Premier League verleiden’

Feyenoord houdt de situatie rondom de Canadese spits Daniel Jebbison nauwlettend in de gaten. Hier maakt de journalist Graeme Bailey melding van. De spits heeft een aflopend contract bij Sheffield United en zou openstaan voor een nieuw avontuur.

Sheffield haalde Jebbison in 2018 binnen vanuit de Canadese ANB Futbol Academy. De afgelopen jaren heeft hij op huurbasis gespeeld voor Chorley en Burton Albion. Vooral bij laatstgenoemde club heeft Jebbison zijn waarde bewezen. In het seizoen 2021/22 was de rechtsbenige speler namens de League One-club goed voor 9 doelpunten in 23 officiële wedstrijden.

Na zijn uitleenperiode werd Jebbison volledig geïntegreerd in het eerste elftal van Sheffield. Hoewel hij in de jeugd bekendstond als een ware doelpuntenmaker, is het hem tot nu toe nog niet gelukt om regelmatig te scoren in het eerste team van The Blades. Jebbison speelde 34 officiële duels voor Sheffield, waarin hij goed was voor drie doelpunten en één assist. Dit seizoen kwam de Canadees wegens blessureleed nog niet in actie voor Sheffield.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *